Les tres gràcies del dia

Valls, Sardà, Jiménez Villarejo: trio estel·lar d’oradors en l’última manifestació convocada a Barcelona per Societat Civil Catalana 

“AParís, Brussel·les, Waterloo o Berlín volen una Espanya unida, amb una Catalunya orgullosa de ser catalana, espanyola i europea”. I el que volen els catalans no compta, per a vostè, senyor Valls?

“Estem tips que ens governi un partit delinqüent”. Tothom, n’està tip, sobretot del que governa des de Madrid. Oi que sí, senyor Jiménez Villarejo? O és que a vostè la corrupció només l’ofèn i el preocupa quan es produeix a Catalunya?

Demandes de Rosa Maria Sardà al govern de l’Estat: “Diàleg, que faci política i escolti, perquè una part important de la culpa és d’ells”. Forts aplaudiments dels assistents. Però algú li farà cas? Potser el popular Millo, o el socialista Iceta, o el ciutadà Rivera, que desfilen de bracet a la primera fila?

La lletra de la pancarta que els precedeix és clara: “Ara més que mai, seny”. La faran seva, aquesta màxima? O l’exigiran només dels altres?